|
Автор: petq0505
Дата: 05-02-12 13:46
Сега е ледено студено, през април е най-добра рамяната А, е хубавко да има фото , което да показва какво точно се предлага за размяна , та всеки да прецени, дали за листо или за вкоренено цвете разменя
|
|
Отговори на това съобщение
|
|
Автор: kia
Дата: 05-02-12 18:33
densii ,имам клеродендрон "булчински воал",ако искаш,ще ти пратя резник,само температурите да станат по-човешки.
|
|
|
|
Автор: mi6lena
Дата: 29-02-12 20:47
Търся си резничета коледниче и великденче в различни цветове от червено и цикламено?Мога да се реванширам
|
|
|
|
Автор: kia
Дата: 01-03-12 06:41
mi6lena ,имам бяло и цикламено великденче,като се позатопли,ще пращам,само ми прати адрес.Но да знаеш,че моите цъфтят през юли.
|
|
|
|
Дата: 02-03-12 00:01
Благодаря много мацки,много мило от ваша страна,ще се ревамширам :)
Денси,ако искаш да ти пратя цикламено?![[smile]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie1.gif)
Публикацията е редактирана (02-03-12 00:02)
|
|
|
|
Дата: 02-03-12 20:58
Много благодаря момичета Десни или Кия пишете ми на лични?Ако е удобно
Kia polu4ili li4noto sms
Публикацията е редактирана (04-03-12 19:30)
|
|
|
|
Автор: salviq
Дата: 08-03-12 12:57
Мога да предложа 3 бр. луковички от ходжово лале, бяла и жълта перуника и разни хризантемки. А другите какво ще предложат?
|
|
|
|
Автор: densii
Дата: 08-03-12 13:15
аз имам кани .разсад виоли .гладиоли .мушкато .патрат.каучуково дърво.листа от розова теменужка .хибискус. олеондър розов.бял крем.маргаритки.момина сълза.спатифилиум.дифенбахия.каланхое.и знайни и незнайни тревички ![[smilie24]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley24.gif)
Публикацията е редактирана (08-03-12 13:18)
|
|
|
|
Дата: 08-03-12 13:24
Аз имам листенца на различни нужки,спатифилум цикламено великденче,червено коледниче,една бегония...(не зная каква е :))глоксита,и много други градински ...ей така темата е страхотна и раздвижена....
|
|
|
|
Дата: 08-03-12 14:22
ох тия глоксита като ги преспя та завинаги -нямат събуждане .Аз търся клеродендрон и абутилони .Искам да опитам с различни цветя сега съм посяла стрелиция ама да видим какво нищо ще излезе - а дано стане нещо
|
|
|
|
Дата: 08-03-12 14:59
Пу, искам мушкато, виоли, кани и папрат, теменужките и глокситата не ме обичат,а на градинските треволячета съм голям фен. Предлагам бордюрни карамфилчета, хризантемки някакви и описаните по-горе.
|
|
|
|
Дата: 08-03-12 15:26
аз искам ама искам клеродендрон и абутилон Салвия имаш ли от лилиумите за раздаване
Публикацията е редактирана (08-03-12 15:31)
|
|
|
|
Дата: 08-03-12 15:41
Лилиумите ги имам от две години и тази година ги местих, че ще редя градинката по нов начин, захитрях и аз да сея тревичка. Та лилиумите ми още не пускат бебета, преди седмица сях още 6 нови от промоция в Кауфланд. Ако се окажат азиатски и пуснат семенца обещавам да изпратя семенца в късно лято. Само ми напомни. Абутилон и клеродендрон нямам.
|
|
|
|
Автор: dea_11
Дата: 08-03-12 16:31
densii ще можеш ли да ни покажеш цветята си в албума за да разберем за какво става въпрос.Аз съм начинаещ любител и не зная имената на всички цветя.Благодаря предварително!
|
|
|
За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
|
|