|
Автор: danika
Дата: 05-03-11 14:18
Калатеята ми руфибарба е за пресаждане,някой ако иска да разменим издънки за друга калатея без зебрина и розеопитка да се обади
|
|
Отговори на това съобщение
|
|
Автор: mi6lena
Дата: 17-03-11 16:05
здравейте приятели...издирвам листенца от различни видове сенполий.Реванширам се с каквото мога.При интерес ще кажа и какво предлагам аз.БЛАГОДАРЯ предварително за вниманието!
|
|
|
|
Автор: densii
Дата: 20-03-11 12:36
здравейте имам една огромна хоя на която са ми дали ултиматум да махна който иска да пише и да си разменим
|
|
|
|
Автор: katenceto_74
Дата: 21-03-11 07:49
densii извинявам се за въпроса,но защо нямаш качени снимки в галерията или поне аз не намерих нищо покажи тази хоя да я видим
|
|
|
|
Автор: Лиляна
Дата: 21-03-11 14:25
Търся-фритилария/ходжово лале/Саксията е празна,да ли не е идвал ходжата и си е взел лалето

Те такава беше моята![[smilie2]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie2.gif)
|
|
|
|
Автор: sevdalina_hadjieva
Дата: 25-05-11 22:32
здравей силви,пишеш във форума,че имаш издънки бананчета,много бих искала да разменим с нещо мое,бях си купила банан,но зимата измръзна и много искам да си намеря,дето се казва не можах да му се нарадвам
|
|
|
|
Автор: БИБИНКА
Дата: 01-06-11 14:40
ПРИВЕТ МОМИЧЕТА
ПОСЯХ АМАРИЛИСИ ПОЧТИ ВСИЧКО ПОНИКНА
СЕГА СА НА НЯКОЛКО ЛИСТЕНЦА МЪНИЧКИ ЖИЗНЕНИ ,
ДАЛИ ЩЕ НОСЯТ КАЧЕСТВАТА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ
НЕЗНАМ. МОГА ДА ИЗПРАТЯ АКО НЯКОИ ЖЕЛАЕ,НО ТРЯБВА ДА СЕ ВЪОРЪЖИ С ТЪРПЕНИЕ ПОНЕ НЯКОЛКО
ГОДИНИ, ЗА ДА НАРАСТНАТ ЛУКОВИЦИТЕ И Т.Н.
ЗНАЕТЕ КАК Е МОЛЯ ПИШЕТЕ МИ НА ЛИЧНИ.
А КАКВИ СА АМАРИЛИСИТЕ ЩЕ ГИ ВИДИТЕ В МОЙТЕ
СНИМКИ ГОЛЯМО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО Е НЕ ВЯРВАХ
ЧЕ ЩЕ УСПЕЯ НО С ЖЕЛАНИЕ И ОБИЧ ВСИЧКО СЕ ПОСТИГА, ПОДЗРАВИ НА ВСИЧКИ ЦВЕТЕНЦА ДАНИ!
Публикацията е редактирана (01-06-11 14:42)
|
|
|
За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
|
|