|
Автор: NETI68
Дата: 25-08-09 21:08
Здравей мила,от един месец съм в този сайт и ми харесва,макар че не всички сме еднакви.Аз съм от Дряново-Габрово,но съм омъжена от 22год. във Бяла-Русе и жевея там.Имам син на 21г.Слабост са ми цветятя,природата,домашните любимци и рибата
|
|
Отговори на това съобщение
|
|
Автор: frumi
Дата: 26-08-09 11:37
Привет, вече мога да се похваля, че моята Градина се увеличи с още едно "ЦВЕТЕНЦЕ" казва се ПРЕСЛАВА
|
|
|
|
Автор: igabeva
Дата: 26-08-09 11:41
Честито , Руми !!!!!!!!Да е жива и здрава Преслава ,да расте и да ви радва !Дано повече такива новини има в сайта ни !
|
|
|
|
Автор: hero1914
Дата: 26-08-09 12:08
Zdraveite,az sym Mariqna i sym ot Yambol ako ima sygrajdanki molq pishete shte se radvam mn mi e drago 4e sym 4ast ot semeistvoto
|
|
|
|
Автор: rumqna80
Дата: 26-08-09 16:56
Здравейте,и от мен аз съм Румяна на 29г. от Дулово омъжена съм тук иначе съм от Силистра.От месец съм в сайта и много се радвам че съм тук научават се много неща.Имам двама сина на 9г.и на 4г.Бъдете всички много щастливи и нека се забавляваме заедно в любимия сайт!!!
|
|
|
|
Автор: бадема
Дата: 28-08-09 22:28
Привет на новите цветенца!!!Тук е хубаво и забавно,е....тези дни е мааалко по-спокойно с купоните,но все пак...ЛЯТО Е!!!Аз съм Еми от Варна
|
|
|
|
Автор: бадема
Дата: 12-09-09 16:12
Привет на новите цветарки/и! Тук е мястото,където можете да се представите и да научите повче и за нас!![[smilie24]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley24.gif)
|
|
|
|
Автор: svd_6
Дата: 12-09-09 20:44
Здравейте всички малки ,големи и още по- големи цветенца
Казвам се Светла на 46г. от София омъжена с две деца.
Сайта е прекрасен освен полезната информация за цветята ,надявам се да намеря и много приятели
|
|
|
|
Автор: debyra
Дата: 12-09-09 21:59
здравей Светле добре дошла сред нас, аз съм Юлия приятно ми е.
Публикацията е редактирана (12-09-09 22:00)
|
|
|
|
Автор: nadetoabromova
Дата: 13-09-09 18:15
Добре дошли на всички новички надяваме се да ви хареса и да станем приятели.Питайте за всичко което ви интересува за отглеждането на нашите любими цветенца пари не взимаме само някой друг резник от това онова ха ха ха ![[smilie19]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley19.gif)
|
|
|
|
Автор: svetla2009
Дата: 13-09-09 19:21
Здравейте!
Малко в обратен ред.
Аз съм една от новите в пловдивската група. Казвам се Светла. Омъжена, с две деца. Радвам се, че съм сред Вас!
|
|
|
За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
|
|