|
Автор: бадема
Дата: 13-08-09 15:34
О,Снежи...привет! Всички са мн.хубави!Ако може...пу за мен от драцената!???Радвам се,че ще се видим! ![[smilie25]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley25.gif)
|
|
Отговори на това съобщение
|
|
Автор: dani_7
Дата: 15-08-09 08:09
Честито, Успение Богородично на всички цветенца в сайта,
а най-много на Варненските...
Бъдете живи, здрави и много щастливи,
и нека усмивките ви не слизат от цветните ви личица !!!
Приятно изкарване на всички !!!

|
|
|
|
Автор: rusoliavka
Дата: 15-08-09 13:57
Здравейте момичета ако имате клончета от сакъзчета, мушката или нещо подходящо за сандъче че седи празно горкото
да ми донесете довечера ако обичате
|
|
|
|
Автор: igabeva
Дата: 16-08-09 10:03
Добро утро , варненки ! Време е да ставате и да ни разкажете как ми на срещата. Хайде,чакаме и снимките ....
|
|
|
|
Дата: 16-08-09 11:46
Ехо...привет на всички! Срещата се състоя,присъствахме 5 сладуранки,ще имаме възможност да разгледаме снимките днес по-късно,или утре!Снежи/флора/ ни документира! Рапорт даден! Поговорихме за много неща и цветенца си" изпросих" за което благодаря момичета...имаше много хора на всякъде,все пак беше празник и ден на Варна!Пак ще се виждаме,но....ще пишем и отсъствия и без извинителни бележки....
|
|
|
|
Дата: 22-08-09 20:28
Ехо......свирвам сбор на 06.09 /неделя/ пред "Делфинариума" в 13ч. Съгласни?Ще погледаме делфините за ранообразие и ще пийнем кафенце,има хубава сладкарница!!Хайде да се преброим!
|
|
|
|
Автор: Julka
Дата: 22-08-09 21:24
Привет Еми!Никога не сън ходила в Делфинариума и много ми се иска да дойда...Ако се преборя с финансите ще дойда!
|
|
|
|
Дата: 22-08-09 21:27
О,Юлк,моля те....ЕЛА!!!Ще провера дали ще има и представление и колко струва,но ако не,ще ги гледаме под вода от сладкарницата,ще е супер,ако можеш да дойсеш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Автор: dani_7
Дата: 23-08-09 16:56
Бройте и мен този път и да ми дойдат гости ще ги докарам ако трябва и тях...:):):)
15 лв е представлението за делфинариума...
|
|
|
|
Автор: zlare
Дата: 23-08-09 17:01
ПРИВЕТ ВАРНА.....ОБИЧАМ ТОЗИ ГРАД......ПОЗДРАВИ НА МОРЕТО...НАЙ-ОБИЧАМ ДА ХОДЯ НА ЖУРНАЛИСТА.....
|
|
|
|
Автор: kamipan
Дата: 26-08-09 11:06
Много се радвам за вас Момичета. Мястото за среща определено си го бива. Аз на първи си пътувам обратно за София, тъй че пак се разминаваме. Но на вас ви пожелавам да си изкарате приятно! Датата е хубава, все пак имам РД тогава.
|
|
|
|
Автор: debyra
Дата: 27-08-09 11:04
Зравейте помогнете ми къде във варна мога да си купя кладиуми?от всичките ръсцветки или поне някой от тях.
|
|
|
|
Дата: 29-08-09 18:02
Остава една седмица до срещата,приемаме и гости!Хайде,ще се чакаме в сладкарницата,който е пръв да сяда,да запазва маса!!! ![[beer]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|
|
|
Дата: 03-09-09 22:48
Танче,ако не обича много светлина брой ме за клена.Да се похваля,цъфна ми хибито,dimi63 - благодаря ти!!!
|
|
|
|
Автор: rusoliavka
Дата: 03-09-09 23:05
Еми обича светлина, за да цъвти до много късно . Там откъдето го взех го дъргат цяла година на закрит балкон ,няколко пъти го режи и все е до тавана отрупан с цветове
|
|
|
За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
|
|