РЕГИСТРАЦИЯ | КОНТАКТИ | ЗА РЕКЛАМА  
Име: Парола: Забравена парола
статии цветя рецепти галерия форум Каталог
КАТАЛОГ
Новите материали от сайта на имейл
име: е-mail:
Начална » Книги »

Готварски книги Книги за градината

първа    предишна  1  2  [3]  4  5  6  7  8  следваща   последна     
Отглеждане на билкиОтглеждане на билки
Издател: Колхида
Корична цена: 7.00 лв.

Целта на настоящата книга е да запознае читателя с основните положения при отглеждането на някои нашенски билки, чиито естествени находища не са големи в сравнение с тяхното търсене или пък върху събирането им е наложена забрана. Така че културното им отглеждане може да донесе значителна стопанска изгода. Освен това книгата предлага и информация за събирането и сушенето на билките, както и списък на фирми, изкупуващи готова продукция.
купи online от www.books.bg
Овощната градинаОвощната градина
Издател: Колхида
Корична цена: 9.90 лв.

Интересът на нашия народ към овощарството е многолетен. Българинът винаги е бил привързан към парчето земя така силно, както и към семейството си. Ако не го е хранило, то му е давало сигурност, крепило е надеждата му за по-добри сетнини. Желанието за своя земя, за "моя дом", за "нашата круша" не е само фолклорно понятие. То е втъкано в душевността му, свързано е със скъпи спомени.
купи online от www.books.bg
Резитбите в градинатаРезитбите в градината
Издател: Прес
Корична цена: 12.90 лв.

Компетентен наръчник за резитбите на декоративни дървета, храсти, живи плетове, увивни растения, овошки.
купи online от www.books.bg
Наръчник по екологично градинарствоНаръчник по екологично градинарство
Издател: Емас
Корична цена: 13.00 лв.

Наръчникът по екологично градинарство обединява стари и нови познания, систематизирани в областите овощарство, зеленчукопроизводство и цветарство. В него вие ще намерите съвети как с природни средства да извършвате всички дейности в градината:- обработка на почвата и приготвяне на торове- стимулиране на растежа- предпазване и лечение от вредители и болести и др.Наръчникът по екологично градинарство бе преведен и издаден в почти цяла Европа и се превърна в стандартно ръководство в множество европейски страни
купи online от www.books.bg
Експерт по дърветата и храститеЕксперт по дърветата и храстите
Издател: Гея - Либрис
Корична цена: 22.95 лв.

Добре дошли отново в света на растенията.Всичко, което трябва да знаете за дърветата и храстите в градината ви, ще намерите в книгата на английския специалист д-р Д. Д. Хесайон. Подробен справочник с много информация, полезни съвети и прекрасни илюстрации: как да определим кои дървета и храсти са подходящи за градината ни и как правилно да ги разположим; как да купуваме дървета и храсти, как да ги разсадим в градината, как да се грижим за тях, как да ги размножаваме, как да ги предпазваме от вредители и болести; терминологичен речник и изчерпателен индекс на всички споменати в книгата дървета и храсти.
купи online от www.books.bg
ХризантемиХризантеми
Издател: Дионис
Корична цена: 4.70 лв.

Днес хризантеми се отглеждат от много цветопроизводители, като сортовият състав се обогати чрез внос на най-новите и търсени сортове за отрязан цвят, за саксийно отглеждане и за засаждане в паркова обстановка.
купи online от www.books.bg
Наръчник на любителя градинарНаръчник на любителя градинар
Издател: Емас
Корична цена: 12.00 лв.

Тази книга е написана за вас от специалисти, които знаят каква е движещата сила на любителите градинари, знаяткакви въпроси ви вълнуват и какво искате да научите за организирането на градината си.
купи online от www.books.bg
Експерт по стайните растенияЕксперт по стайните растения
Издател: Гея - Либрис
Корична цена: 26.95 лв.

Подробен справочник „Всичко за стайните растения от А до Я" както за познатите ни аспарагус, бегония, нарцис, циклама, бръшлян, фикус и много други, така и за растенията с екзотични имена като фитония, глориоза, хеликония, импасианс, якобиния и така повече от 1200. Към всичко това имате картинен и терминологичен речник и нещо, което няма да намерите нито в оригиналното издание на книгата, нито в който и да било друг превод - латинско-български и българско-латински речник-индекс на споменатите растения.
купи online от www.books.bg
Експерт по градинските цветяЕксперт по градинските цветя
Издател: Гея - Либрис
Корична цена: 26.95 лв.

Подробен справочник на градинските цветя с много информация, полезни съвети и прекрасни илюстрации за всяко цвете. - Как да определим кои растения са подходящи за градината ни и как правилно да ги разположим на най-подходящите за тях места.- Как да избираме растенията, как да ги разсадим в градината си, как да се грижим за тях, как да ги размножаваме, как да ги предпазваме от вредители и болести. - Терминологичен речник и изчерпателен латинско – български и българско – латински речник – индекс на всички споменати в книгата растения.
купи online от www.books.bg
Експерт по розитеЕксперт по розите
Издател: Гея - Либрис
Корична цена: 22.95 лв.

Добре дошли отново в света на растенията!След "Експерт по стайните растения", "Експерт по градинските цветя ", "Експерт по аранжиране на цветя" и "Експерт по дърветата и храстите, това е петата книга от най-продаваната в света поредица за растенията на английския специалист д-р Д. Д. Хесайон - "Експерт по розите"
купи online от www.books.bg
Стайни растения<br>Практична енциклопедияСтайни растения
Практична енциклопедия

Издател: Унискорп
Корична цена: 24.00 лв.

Най-красивите цъфтящи и зелени растения за дома и офиса• Как да изберем цветя за дома и офиса• Всяко растение на подходящото място• Здрави растения чрез подходящи грижи• Първа помощ за стайните растения• Цветни илюстрации на най-красивите растения
купи online от www.books.bg
първа    предишна  1  2  [3]  4  5  6  7  8  следваща   последна     
         
Материалите в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без посочване на източника е незаконно.
Copyright © 2022 www.zadoma.com. Всички права запазени.
Станете почитател на ЗаДома във Facebook