|
Автор: kazakova
Дата: 24-11-09 11:49
Привет на новите цветенца.Добре дошли в света на красотата.Тук ще прекарате чудесно времето си и ще намерите добри приятели.Аз намерих тук добри приятели и много добри хора.

|
|
Отговори на това съобщение
|
|
Автор: elito77
Дата: 25-11-09 08:30
Привет на новите цветенца.Добре дошли на всички надявам се де намерите всичко каквото ви интересува и да се чуствате приятно сред нас
|
|
|
|
Автор: linka73
Дата: 27-11-09 18:16
Явно съм закъсняла, но съм съвсем прясна. Здравейте, казвам се Виделина на 36 год.Имам две момчета- на 9 год и на 2,5мес.От Русе съм и се радвам, че май не съм единствена.
|
|
|
|
Автор: nehi
Дата: 29-11-09 22:42
здравей милаВиделина добре дошла при нас аз също съм от русе и два пъти си правехме събиране надявам се и ти да дойдеш на следващото тук е много готено и хубаво надявам се да ти хареса
|
|
|
|
Автор: TALASAM
Дата: 02-12-09 09:39
Добре дошли на новите попълнения в нашето голямо семейство. Надявам се, че ще се чувствате прекрасно.
Аз съм Калина от Сливен.
|
|
|
|
Автор: katiusha
Дата: 02-12-09 14:06
Здравейте !!! Нова съм във форума и затова нека първо се представя Казвам се Екатерина на 24 години от Плевен. От около 5 години се занимавам с градински цветя , а от близо 2 със стайни. Всичките ме радват еднакво. Радвам се че съм тук сред вас и че ще мога да споделя радостта си с вас !!!
|
|
|
|
Автор: danika
Дата: 19-02-11 20:47
Здравейте,казвам се Дани,семейна съм,имам две деца и покрай грижите за децата си отглеждам и цветя.С интерес ви чета и съм впечатлена от уменията ви
|
|
|
|
Автор: danika
Дата: 19-02-11 21:14
Ще им направя фото и ще ги кача,повече ме радват стайните-няколко драцени,маранти ,дифенбахия,стрелиция и др.
|
|
|
За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
|
|