|
Автор: igabeva
Дата: 28-07-09 16:40
Каня новите съфорумци да се представят в тази тема с няколко изречения.
Казвам се Илиана , от Пловдив съм , на 52 години , семейна .![[smilie25]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley25.gif) 
Публикацията е редактирана (28-07-09 20:30)
|
|
Отговори на това съобщение
|
|
Автор: rusoliavka
Дата: 28-07-09 17:13
zdraveite kazvam se tania i sym ot varna bih gelala da se zapoznaia sys vsi4ki a ako ima ot varna moge i li4no izvinete za pravopisa no v nai skoro vreme 6te obyrna na kirilica
|
|
|
|
Автор: dani_7
Дата: 28-07-09 17:31
Здравей Таня,
Добре дошла, има много цветенца от Варна, ще се запознаеш с тях...Аз съм Дани от скоро съм в сайта и много ми харесва...От Пловдив съм,но живея във Варна от 5г ,веднага щом се регистрирах имаше събиране на Варненските цветенца, естественно присъствах и съм много очарована от всички, ще се убедиш на следващата среща!!!

|
|
|
|
Автор: nadetoabromova
Дата: 28-07-09 20:29
Здравейте приятелки тук ще сте добре ще видите като сред свои ,ние се обичаме и подкрепяме взаимно понякога с думи понякога с мисъл кой с каквото може
|
|
|
|
Автор: димкаК
Дата: 28-07-09 21:51
здравейте и от мен-казвам се Димка на 39 години съм от Пазарджик,семейна ,имам двама сина на 17 и 18 години.обичам цветята и гоблените.
|
|
|
|
Автор: nikolidis
Дата: 28-07-09 22:58
Здравейте и от мен аз съм Николай от Кърджали и съм на 25 години радвам се да се запознаем пожелавам ви готино изкарване в сайта !
|
|
|
|
Автор: dimovastefka
Дата: 28-07-09 23:00
Чудесно е,че любителите на цветя се увеличават. Добре дошли на новите цветарки. Аз съм от старите в този сайт но да се представя пак- Стефка Димова-52 годишна,от с.Писанец,Русенска обл.Баба на 4 внучета.Обичам всякакви цветя!
|
|
|
|
Автор: nehi
Дата: 29-07-09 13:44
аз съм от старите в този сайт казвам се нехибер и съм от гр РУСЕ омъжена с дъщеря на 15 години обичам цветята и ми е много интересно да науча всичко за тях,а за новодошлите цветарки им пожелавам успех
|
|
|
|
Автор: Layla
Дата: 29-07-09 14:21
Добре дошли на новите цветарки , аз съм Албена на 32 от Русе, от няколко дни съм тук и мога да кажа , че е страхотно
|
|
|
|
Автор: iriana64
Дата: 29-07-09 14:32
Здравейте, казвам се Ириана на 45 години съм от София. Пиша във форума от около месец и половина Няколко пъти съм искала съвети и винаги съм получавала точни и бързи отговори, за което съм много благодарна.
|
|
|
|
Автор: pelovska
Дата: 29-07-09 15:18
Приятно ми е и на мен да ви се представя.Лилия от гр. Свищов. Семейна с 14 годишен син. Много се радвам, че Ви открих. Ще съм често в сайта.
|
|
|
|
Автор: ilimili
Дата: 29-07-09 22:50
Привет и от мен-Илиана от Пловдив,68-ми набор,омъжена,цветоболна,майка на 14-годишен син и 10-годишна дъщеря.
|
|
|
|
Автор: flora_07
Дата: 30-07-09 14:15
Привет Лилия! Аз съм Снежана/flora_07/от Варна.Ти от къде си?
Добре дошли на всички нови цветенца.
Публикацията е редактирана (11-11-09 11:48)
|
|
|
За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
|
|