|
Автор: petia_d
Дата: 10-11-09 21:32
Здравейте,аз съм Петя от Ботевград.От доста време съм сред вас и много съм доволна,че съм и аз в този сайт.Но имам проблем.Моля помагайте!Винаги съм искала да поздравя рожденници,но не зная как да кача картинка.Направих няколко неуспешни опита и се отказах.Благодаря предварително!
|
|
Отговори на това съобщение
|
|
Автор: elia78
Дата: 10-11-09 22:13
Здравей,Петя и Добре дошла сред нас!
Относно питането за картинките съм обяснила как става качването им в темата"Благодаря".Като тези,които ние качваме с цветя,кафета и други аз лично ги търся като напиша в Гугъл:анимирани картинки,снимки и ти излизат много сайтове.Там вече търсиш и си избираш.
И тъй като Ботевград е близо до София,ако имаш желание за среща следи темата"Хайде и София" и заповядай да се запознаем лично.
|
|
|
|
Автор: Норита
Дата: 13-11-09 23:02
Здравей Петя ,добре дошла при нас ,радвам се че се увеличаваме с всеки изминат ден !При нас е прекрасно ,успех ти желая и красиви цветя!! Аз съм Елеонора от гр.Пловдив!
|
|
|
|
Автор: petia_d
Дата: 14-11-09 10:30

Много ви благодаря момичета за топлите думи.При вас е толкова хубаво!Винаги когато е свободен съм на компютъра.Желая на всички хубав ден!Прекрасни сте!
|
|
|
|
Автор: novastz
Дата: 21-11-09 22:27
Здравейте и от мен ! Казвам се Виолета на 45 години от Стара Загора. От скоро влизам в този сайт и се надявам да намеря приятели сред вас!
|
|
|
|
Автор: julka
Дата: 21-11-09 22:42
Добре дошла Виолета!Със сигурност ще намериш приятели,поне аз намерих много такива!
Пожелавам ти приятно прекарване тук и очакваме снимки!
|
|
|
|
Автор: silviaslav4eva
Дата: 22-11-09 11:04
Здравейте на всички цветарки,казвам се Силвия на 40 год.от гр.В.Търново.Отдавна посещавам сайта ,но скоро се регистрирах.Надявам се да си бъдем полезни а и да намеря нови приятели сред вас.
|
|
|
|
Дата: 22-11-09 14:59
Благодаря на всички за топлия прием! Снимки ще ви пусна, по късно защото в момента пиша от друг компютър.Желая ви приятен ден!
|
|
|
|
Автор: Норита
Дата: 23-11-09 01:32
Добре дошли на Виолета и Силвия ,надявам се да си прекарате времато чудесно сред нас ,тук настина има прекрасни хора и добри приятели!!!Аз, поне намерих много приятели и не съжалявам че съм тук в този прекрасен сайт,не обръщам внимание на тези който се чудят какво да напишат и с какво да се заядат,даже им се чудя на акъла!!!
|
|
|
|
Дата: 23-11-09 13:41
Благодаря Норита!
Да ти кажа навсякъде има хора , които се заяждат. Може би затова се регистрират.Но не се тревожи , тук съм за да намеря приятели , а не да си хабя нервите.
Радвам се, че има все пак приятни хора с които да си говориш. Приятен ден на всички !
|
|
|
|
Автор: ida_ili64
Дата: 23-11-09 14:21
Да си призная,съм за бой ,не пиша в тази тема почти никога(както и не давам оценка на цветята ви,не ми се сърдете,такава съм),поглеждам само за нови имена...Та така съм влязла,и съм се и разписала,да пожелая поне на всички "новодомци" добре дошли и забавни мигове тук!И един положителен човек да срещнете, когото да можете да назовете"приятел"-пак е много,пожелавам ви го от сърце
Нори,ако бях прочела по-рано последното ти мнение,сигурно щях да се въздаржа от едно мое
Поздрави за теб!
|
|
|
За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
|
|