|
Автор: svd_6
Дата: 14-09-09 20:00
Здравей ,Бадемче и на мен ми е приятно
Толкова много цветя има тук ,че може и да се затрудня със запомнянето на всички имена ,а пък като дойде цветница мале ще искам жокер
|
|
Отговори на това съобщение
|
|
Автор: toni76
Дата: 14-09-09 21:48
Привет на всички. Аз съм Тони,на 33години, семейна, живея в София и много скоро ще имам нужда от Вашата помощ
|
|
|
|
Автор: donni
Дата: 15-09-09 18:51
Здравейте,на всички цветенца.Аз съм Донка от Лясковец.Не ви се представих веднага а направо се гмурнах в морето от толкова много красота събрана на едно място,затова ви се извинявам най-искренно.igabeva написа:
> Каня новите съфорумци да се представят в тази тема с
> няколко изречения.
> Казвам се Илиана , от Пловдив съм , на 52 години , семейна
> .![[smilie25]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley25.gif) 
>
>
> Публикацията е редактирана (28-07-09 20:30)
|
|
|
|
Автор: бадема
Дата: 17-09-09 22:34
Привет Даниела! Много си млада,а вече си свършила две прекрасни,важни неща - децата ти!!!Дано с нас ти е приятно! Еми от Варна. Привет и на теб Дони,надявам се тук да ти хареса!!! И на теб Тони здравей,дано се радваме заедно!!!![[smilie18]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley18.gif)
Публикацията е редактирана (17-09-09 22:41)
|
|
|
|
Автор: maria0422
Дата: 17-09-09 23:01
privet kazvam se maria ot dobri4 semeina imam dete na 6 godini kazva sa polina mnogo mi priqtno da sam sred vas
|
|
|
|
Автор: kristinas
Дата: 22-09-09 22:58
Здравейте!!! Тук съм по вина на Надето, тя ми каза за този прекрасен форум и ето ме!!! Казвам се Кристина, от Пловдив съм, на 27 години, работя като застраховател, имам 2 деца - момиче и момче...
|
|
|
|
Автор: marisveta
Дата: 25-09-09 15:01
Здравейте и от мен.
Аз съм Мари от Ямбол,но от една година живея във Варна.
Тук в сайта съм от скоро,но много ми харесва.Ще се радвам да се запознаем.
Публикацията е редактирана (25-09-09 19:53)
|
|
|
|
Автор: бибинка
Дата: 25-09-09 15:40
аз съм Данчето Здравкова от София
моето хоби и непреодолима страст са цветята
обичам да ръкоделствам плета на една и две куки бродирам икебани композиции от сухи
цветя фигурки от корени и клони и въобще
всичко свързано с природата. имам и селска къща където имам много цветя.
приятно ми е да гледам цялата красота,която
показвате и да се запозная с Вас.
|
|
|
|
Автор: vanq_29
Дата: 25-09-09 16:12
Здравейте! Аз съм отдавна в сайта,но също така и много отдавна не съм имала време да влизам в тук за което много съжалявам защото тук е много приятно За тези който не ме познават приятно ми е аз съм Ваня на 33г. от Стряма.
|
|
|
|
Автор: rusoliavka
Дата: 25-09-09 16:22
Здравейте на всички новодощли, сигурна съм че ще ви хареса. Добре дошла на Мари във Варна надявам се на следващата среща да се видим лично
|
|
|
|
Автор: talasam
Дата: 25-09-09 17:49
Привет на новите цветенца, радвам се , че нашето семейство се увеличава. Тук ще си прекарате страхотно.
|
|
|
|
Автор: бадема
Дата: 25-09-09 22:56
Добре дошли на всички нови цветенца!Мари,имаме сбирки в темата "Хайде Варна" следи за срещи,добре си дошла!Данче,и софиянки се организират! Еми - Варна ![[beer]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|
|
|
Автор: despinald
Дата: 21-10-09 08:35
ЗДРАВЕЙТИ КАЗВАМ СЕ ДЕСПИНА И СЪМ ОТ БУРГАС.ОМЪЖЕНА СЪМ ИМАМ ДЕТЕ НА ТРИ ГОДИНКИ.РАБОТЯ НО В МОМЕНТА СЪМ В ОТПУСК[]
|
|
|
За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
|
|