РЕГИСТРАЦИЯ | КОНТАКТИ | ЗА РЕКЛАМА  
Име: Парола: Забравена парола
статии цветя рецепти галерия Каталог
 Нова тема  |  Всички теми  |  Към тема  |  Търсене   << По-нова тема |  |  | По-стара тема >> 
 Хайде да се запознаем :))))))))))))))
Автор: igabeva 
Дата:   28-07-09 16:40

[smile] Каня новите съфорумци да се представят в тази тема с няколко изречения.
Казвам се Илиана , от Пловдив съм , на 52 години , семейна .[smilie25]

Публикацията е редактирана (28-07-09 20:30)
Отговори на това съобщение
 Re: Да се представим
Автор: rusoliavka 
Дата:   28-07-09 17:13

zdraveite kazvam se tania i sym ot varna bih gelala da se zapoznaia sys vsi4ki a ako ima ot varna moge i li4no izvinete za pravopisa no v nai skoro vreme 6te obyrna na kirilica
Автор: dani_7 
Дата:   28-07-09 17:31

Здравей Таня,
Добре дошла, има много цветенца от Варна, ще се запознаеш с тях...Аз съм Дани от скоро съм в сайта и много ми харесва...От Пловдив съм,но живея във Варна от 5г ,веднага щом се регистрирах имаше събиране на Варненските цветенца, естественно присъствах и съм много очарована от всички, ще се убедиш на следващата среща!!!

Автор: rossiros 
Дата:   28-07-09 18:55

az sum rosi ot sofiq na 38 semeina s dve deca zdraveite na vsi4ki[smile]
Автор: petq0505 
Дата:   28-07-09 19:59

Публикацията е редактирана (13-11-09 13:14)
Автор: nadetoabromova 
Дата:   28-07-09 20:29

Здравейте приятелки тук ще сте добре ще видите като сред свои ,ние се обичаме и подкрепяме взаимно понякога с думи понякога с мисъл кой с каквото може [smile]
 Re: Хайде да се запознаем :))))))))))))))
Дата:   28-07-09 20:54

здравеите, казвам се Таня и съм от Варна ще се радвам да се запознаем
Автор: димкаК 
Дата:   28-07-09 21:51

здравейте и от мен-казвам се Димка на 39 години съм от Пазарджик,семейна ,имам двама сина на 17 и 18 години.обичам цветята и гоблените.
Автор: dani_7 
Дата:   28-07-09 22:27

ДОБРЕ ДОШЛИ,
На всички нови цветенца, радвам се да се запознаем...Приятно изкарване!!!

Автор: nikolidis 
Дата:   28-07-09 22:58

Здравейте и от мен аз съм Николай от Кърджали и съм на 25 години радвам се да се запознаем пожелавам ви готино изкарване в сайта !
Автор: dimovastefka 
Дата:   28-07-09 23:00

Чудесно е,че любителите на цветя се увеличават. Добре дошли на новите цветарки. Аз съм от старите в този сайт но да се представя пак- Стефка Димова-52 годишна,от с.Писанец,Русенска обл.Баба на 4 внучета.Обичам всякакви цветя!
Автор: El4eto76 
Дата:   29-07-09 10:40

Аз съм Елица от Шумен! Приятно ми е!
Автор: babi4ka 
Дата:   29-07-09 13:29

Казвам се Лилия, на 61 г. съм.
Автор: jivkatodorova 
Дата:   29-07-09 13:38

Здравей Лилия и добре дошла!Аз съм Живка и съм от 3 месеца тук.Ще си прекараш приятно ако обичаш цветята - сигурна съм

Автор: nehi 
Дата:   29-07-09 13:44

аз съм от старите в този сайт казвам се нехибер и съм от гр РУСЕ омъжена с дъщеря на 15 години обичам цветята и ми е много интересно да науча всичко за тях,а за новодошлите цветарки им пожелавам успех
Автор: janan 
Дата:   29-07-09 14:17

Здравейте аз съм Жана от Бургас на 37 години и тук е невероятно! очарована съм
Автор: Layla 
Дата:   29-07-09 14:21

Добре дошли на новите цветарки[smile] , аз съм Албена на 32 от Русе, от няколко дни съм тук и мога да кажа , че е страхотно [smilie24]
Автор: iriana64 
Дата:   29-07-09 14:32

Здравейте, казвам се Ириана на 45 години съм от София. Пиша във форума от около месец и половина Няколко пъти съм искала съвети и винаги съм получавала точни и бързи отговори, за което съм много благодарна. [smile]
Автор: pelovska 
Дата:   29-07-09 15:18

Приятно ми е и на мен да ви се представя.Лилия от гр. Свищов. Семейна с 14 годишен син. Много се радвам, че Ви открих. Ще съм често в сайта.
Автор: ilimili 
Дата:   29-07-09 22:50

Привет и от мен-Илиана от Пловдив,68-ми набор,омъжена,цветоболна,майка на 14-годишен син и 10-годишна дъщеря.
Автор: mimiko_6226 
Дата:   30-07-09 09:25

здравейте аз съм Мария от Сливен която се изгуби за известно време от форума [smile]
Автор: mimiko_6226 
Дата:   30-07-09 09:42

къде сте бе момичета толкова много искам да се свърж[smilie11] а с вас
Автор: nadq1976 
Дата:   30-07-09 10:26

Публикацията е редактирана (30-07-09 10:37)
Автор: frumi 
Дата:   30-07-09 12:03

Привет и от мен аз съм Румяна и съм от Карлово [smile]
Автор: flora_07 
Дата:   30-07-09 14:15

Привет Лилия! Аз съм Снежана/flora_07/от Варна.Ти от къде си?
Добре дошли на всички нови цветенца.

Публикацията е редактирана (11-11-09 11:48)
Автор: pelovska 
Дата:   30-07-09 14:28

Публикацията е редактирана (30-07-09 14:43)
Автор: lidiqna 
Дата:   30-07-09 14:52

здравейте и от мен аз съм Лидия от Хасково съм на 22 омъжена с дъщеря на 2 и 7 месеца,радвам се 4е ме приутихте при вас
Автор: kazakova 
Дата:   30-07-09 21:35

Здравейте на новите цветенца за тези който не ме познават аз съм Веси омъжена с един син на почти 18годин живея в гр.Любимец.[smile] Лидия с теб сме съгражданки преди да се омъжа живеех в Хасково
Автор: bobolino1971a 
Дата:   30-07-09 22:22

Привет на всички цветенца!Аз съм Деси от Стара Загора,Разведена,но от 3 години живея с чудесен мъж,имам син на 19 години и сина на мъжа ми-на 13 години.Приятно ми е сред вас.
Автор: kamipan 
Дата:   31-07-09 10:18

Здравейте[smile]
Добре Дошли на всички Нови Цветенца и Добре Заварили на всички по-стари участници във форума!!! Аз съм Камелия от София, ползвам сайта от две години но представянето ми във форума е от скоро. Просто сега не работя и имам време за всичко което се харесва на мен. Пожелавам Ви да се чувствате добре и да сте активни във форума. ilimili, аз също съм на 40, съпругът ми ме нарича Цветоболна(разболях се като ми умря Гарденията, миналата година), а синът ми е на възраста на твоя.
Автор: didi5 
Дата:   01-08-09 20:58

здравейте,аз сам Диана на 29 години от село Гаврил Геново ,област Монтана,работя в хранителен магазин,обичм цветятя и ми е приятно да се запознаем.
Автор: бадема 
Дата:   01-08-09 22:39

[smilie25] Привет и от мен,виждам,че и по-старите/във форума де/ казват няколко думи за себе си. Да не се цепя от "колектива" ще приветствам новодошлите и ще се представя с няколко думи:Казвам се Еми-бадеми от Варна,син вече на 18 [smilie11] тук съм от март,рядко отсъствам /много ми липсвахте/ обикновенно съм редовна. Радвам се много,че ви намерих и станах част от едно цветно общество! Много обичам дворчето с розите където живея и да се грижа за всякакви цветенца. [smilie25]
Автор: vili.mi6o 
Дата:   02-08-09 01:04

Здравейте любители на цветята.Казвам се Вили и съм от Варна.Живея във вила с голям двор и не мога да побера всички цветя които ми харесват.Тези дни ще Ви покажа моите творения.
Дата:   02-08-09 01:08

[smilie25] Привет Вили,добре дошла,и аз съм от Варна - вилна зона,Ален мак!Дано тук ти хареса!!![smilie24]
Дата:   02-08-09 01:15

Много ми харесва този сайт и отдавна исках да се включа .Аз живея на Траката на края на Виница.
Автор: kds679 
Дата:   02-08-09 08:12

Здравейте на всички! Аз съм Илияна, на 40 години, от гр. Генерал Тошево, Добричко. Имам двама сина и съпруг, който също като мен обича цветята- особено кактусите. Често и двамата използваме ника си, за да коментираме в сайта! Радвам се, че съм сред вас![smile] [smilie24]
Дата:   03-08-09 17:39

Еми надявам се да се видим и обменим опит.
Автор: mukky 
Дата:   03-08-09 18:06

Здравейте!
Мисля, че е редно наново да се представя, защото известно време отсъствах, пък и виждам, че има много нови цветолюбци.
Аз съм Мукадес /викат ми Муки/ от гр.Ардино на 53 години съм със съпруг,дъщеря,син и внук на 15 год.
Прекарвам много хубаво време с този сайт и с тия прекрасни хора. Много обичам цветята и грижите за тях.
Автор: eli1203 
Дата:   03-08-09 18:48

Здравейте казвам се Елена на 35 г.съм. В момента живея в Пловдив (от 8 години), но съм израстнала в Казанлък. Семейна съм. Имам дъщеря на 6 години и тя катомен обича цветята (оособено от както посещавам този сайт [smilie3] ).
 Re:
Дата:   16-08-09 13:34

[smilie25] Привет Ели,добре дошла при нас! Дано ти е приятно,Пловдивската компания е голяма,и става все по-голяма!!![smilie18]
 Re:
Автор: didi5 
Дата:   16-08-09 18:07

Приятно ми е да се запозная с всички,както знаете отскоро съм в сайта,всички сте прекрасни цветари
 Re:
Дата:   16-08-09 20:21

[smilie25] Е Диди,само толкова ли? Кажи от къде си,с какво се занимаваш?...други интереси?Домашни любимци?Сподели с нас,моля!!![smilie25]
Автор: iana-k 
Дата:   18-08-09 21:25

Здравейте,аз съм Яна от Варна омъжена с двама сина.Радвам се да се запознаем.
 Re:
Автор: liljana 
Дата:   19-08-09 10:21

Добре дошли-аз съм Лиляна от Пловдив[smilie6] [smilie6] [smilie6] [smilie24]
 Re:
Автор: severina 
Дата:   19-08-09 18:09

здравейте и от мен,аз съм Радослава и съм от Пловдив-страхотен сайт![smilie24] напишете тук URL на снимката

Re:
Автор: danaila75 
Дата:   20-08-09 14:29

здравейте и от мен-Данаила от Перник.Почти цялото ми време е ангажирано с отглеждането на почти двегодишния ми син,които си има и по-голяма кака,а в малкото свободно време сам в градината ,замислила някоя нова идея.
 Re:
Дата:   20-08-09 14:39

[smilie24] Привет на новодошлите! Яна,скоро пак ще имаме среща,заповядай! Еми [smilie25]

Re:
Автор: Trencheva 
Дата:   20-08-09 15:03

Здравейте цветенца!
казвам се Юлия и съм от Благоевград. На 43 години, семейна с двеи деца на 23 и 17 години. Обичам цветята, но почти нямам време за тях. постоянно съм ангажирана. Вече съм решила,че ще им отделям повече време. Форума е страхотен. радвам се да се запозная в всички вас.
весел и слънчев ден
Автор: rumivankova 
Дата:   22-08-09 12:44

Аз съм Румяна от с.Николово-Русенско.От 3 години живеем в къща,и съм се родила.Няма ограничение да отглеждам цветя,само дето още не мога да събера всички красиви цветя в моята градина.[smile] [smile] [smile]
Омъжена съм имам 3 деца и 1 внук,който много обичам!!!
 Re:
Автор: Liliii 
Дата:   22-08-09 13:08

Здравейте! Аз съм Лили. От Дупнишкото село Ресилово.[smilie25]
 Re:
Автор: mukky 
Дата:   22-08-09 13:09

Руми, ние за това сме в този сайт - да си помагаме и споделяме.
Ако желаеш ще имаш всичко, което и ние имаме, за да направиш градина с много цветя.
 Re:
Автор: rumivankova 
Дата:   22-08-09 18:22

Казвам се Румяна и съм от село Николово-Русенско.Живея в къща от 3 години.Много ми харесва,защото мога да отглеждам много цветя,ама не всички цветя на земята.[smilie25].Семейна съм имам 3 деца и 1 внук на 2,7 години.На 47 години съм.
Автор: katq6814 
Дата:   22-08-09 20:00

здравеите.казвам се катя от пловдив на41 години. много ми беше приятно на срещата.[shtrak]
 Re:
Дата:   22-08-09 20:16

[smilie24] Добре дошли момичета!!!Еми[smilie25]

Re:
Автор: nevidimata 
Дата:   22-08-09 22:03

Здравейте! Аз съм Таня от град Карнобат! Приятно ми е да се запозная със всички вас! на 36 години съм и много обичам цветята. Семейна съм и имам една дъщеря на 16 години!
 Re:
Дата:   22-08-09 22:06

Здравей ,Таня ! Радвам се ,че вече си видима ...[smilie25] приятно ми е да се запознаем , Илиана съм.

Публикацията е редактирана (22-08-09 22:27)
 Re:
Дата:   22-08-09 22:18

[smilie24] Привет Таня,радвам се да се запознаем,да се забавляваме заедно![beer]
Автор: genoveva1972 
Дата:   23-08-09 20:41

Здравейте казвам се Геновева от Добрич семейна сьм с две палави момчета на 6 и 14 години.Нова сьм в сайта и се надявам да намеря много приятели.[smile]
 Re:
Дата:   23-08-09 22:20

Здравей Геновева идобре дошла при нас.Аз също съм от Добрич от 35 години живея във Варна но често си ходя до родния град.На 6.9.от13ч.пред делфинариома имаме сбирка.Изкарваме си забавно и си разменяме цветя.Ще се радвам ако имаш възможност да дойдеш.Казвам се Вили.
 Re:
Дата:   23-08-09 22:22

Здравей, Геновева! Добре дошла и приятно да си прекарваш в сайта ...[smile]
 Re:
Дата:   23-08-09 22:43

[smilie25] Привет Геновева,добре дошла при нас - цветенцата!!!Ще се радваме,ако успееш за срещата,следи темата във форума до галерия и ако не можеш сега,някой друг път!!![smilie25]
 Re:
Автор: debyra 
Дата:   24-08-09 00:58

Здравейте казвам се Юлия на 33г имам две момиченца 6г едното а другото на 6мес.Обичам много цветятя и грижата за тях.Приятно ми е да се запознаем и да обменяме опит и знания.
 Re:
Дата:   24-08-09 11:44

[smilie24] Добре дошла Юлия,дано тук ти хареса!Само не разбрах от къде си?Да са ти живи и здрави принцесите!!!Аз съм Еми от Варна. [smilie25]
 Re: Всичко за нашите цветя
Автор: donni 
Дата:   24-08-09 13:41

Здравейте,казвам се Донка.От гр.Лясковец.Обичам много цветята и реших да потърся приятели.Имам доста цветя.Тези дни бях провокирана от вас скъпи приятели.Аз имам коледниче иразбрах ,че имало и кактус който цъвти за великден.Има и билка Великденче.Имам и кактус Лимба или жаба който знае повече да пише. написа:

>
 Re:
Дата:   24-08-09 15:05

Извинете ме от едно село близо до варна.Има лоша репотация.Надявам се това да не е проблем за някого.Който е от Варна го знае и знае какво имам предвит.с.Игнатиево
 Re:
Дата:   24-08-09 17:28

Ооо..Юлия какви си ги мислиш то навсякаде има и черни овце.Нали сме се събрали тук чрез нашите цветя и контакти да живеем в един по красив и подреден свят.На 6.9.13ч.имаме сбирка .Следи форума и ако имаш възможност ще се радваме на пресъствието ти.Аз съм Вили от Варна.
 Re:
Дата:   24-08-09 17:41

Благодаря за ръзбирането.Надявам се да успея да дойда на някоя поне
Автор: МЕМИ 
Дата:   24-08-09 18:19

Здравейте! Аз съм Мария от Ивайловград. На 45 години съм, със син и дъщеря съответно на 21 и 19 години.
 Re:
Автор: janka57 
Дата:   24-08-09 18:42

Добре дошла,Мария!Надявам се да ти хареса в сайта,а градината и цветята ти са прекрасни - моите поздравления!Аз съм Янка от Ловеч на 52г.
Автор: natalka84 
Дата:   24-08-09 19:04

приятно ми е
 Re:
Дата:   24-08-09 19:39

Здравей , Мария , приятно ми е да се запознаем.Аз съм Илиана и съм от Пловдив.Имам приятели в Ивайловград ,но никога не съм била там.
Впечатлена съм от първите ти снимки,браво!
 Re:
Дата:   24-08-09 21:27

natalka84от де си мила как ти е името кажи нещо повече за теб и семейството.В този форум сме живи хора които си помагаме в трудности обменяме опит и си контактуваме.Надявам се че ше ни се представиш подобаващо..Аз съм Вили от Варна.
 Re:
Автор: МЕМИ 
Дата:   25-08-09 10:15

Здравейте! Аз от 5-6 месеца редовно влизам в този сайт. Много ми е приятно, като чета темита и черпя полезна информация. В най-скоро време ще кача снимки от ивайловградския край. Зная, че много малко са тези, които са го посетили.
 Re:
Автор: shinka 
Дата:   25-08-09 10:32

Здравей Миме!Аз мисля даже че се беше представяла,но после изчезна ...Аз също съм от онзи край,повечето ми роднини са в Ивайловград,дори в момента дъщеря ми е там на гости!Ще се радвам да видя снимки от нашият приказен край!Аз се казвам Шинка ,на 36г.с две дъщери!Добре дошла!!!
 Re:
Дата:   25-08-09 11:02

Здравей и от мен.Дано се чувстваш добре сред нас.И аз съм от скоро но ми е доста добре сред вички тези приятни хора.Бях регистрирана и в други сайтове но там не се чувствах така добре.
Автор: NETI68 
Дата:   25-08-09 21:08

Здравей мила,от един месец съм в този сайт и ми харесва,макар че не всички сме еднакви.Аз съм от Дряново-Габрово,но съм омъжена от 22год. във Бяла-Русе и жевея там.Имам син на 21г.Слабост са ми цветятя,природата,домашните любимци и рибата
Автор: frumi 
Дата:   26-08-09 11:37

Привет, вече мога да се похваля, че моята Градина се увеличи с още едно "ЦВЕТЕНЦЕ" казва се ПРЕСЛАВА[smile] [smilie21]
 Re:
Дата:   26-08-09 11:41

Честито , Руми !!!!!!!!Да е жива и здрава Преслава ,да расте и да ви радва !Дано повече такива новини има в сайта ни ![smilie21] [smilie25] [smilie21]
 Re:
Дата:   26-08-09 11:45

Да е жива и здрава и много да ве радва
 Re:
Автор: sofia10 
Дата:   26-08-09 11:54

Да ви е жива и здрава малката прелест[smilie25] [smilie21]
Автор: hero1914 
Дата:   26-08-09 12:08

Zdraveite,az sym Mariqna i sym ot Yambol ako ima sygrajdanki molq pishete shte se radvam mn mi e drago 4e sym 4ast ot semeistvoto [smilie25] [beer]
Автор: rumqna80 
Дата:   26-08-09 16:56

Здравейте,и от мен аз съм Румяна на 29г. от Дулово омъжена съм тук иначе съм от Силистра.От месец съм в сайта и много се радвам че съм тук научават се много неща.Имам двама сина на 9г.и на 4г.Бъдете всички много щастливи и нека се забавляваме заедно в любимия сайт!!!
Автор: sweet 
Дата:   27-08-09 10:36

Здравейте, приятно ми е да се запознаем
Аз съм Дени и живея от доста време в София
 Re:
Дата:   27-08-09 11:33

Здравей Дени приятно ми е аз съм Юлия дано се чувстваш добре сред нас.
 Re:
Автор: sweet 
Дата:   27-08-09 11:35

Здравей Юле, разбира се че ще е приятно [smile]
 Re:
Дата:   28-08-09 22:28

[smilie25] Привет на новите цветенца!!!Тук е хубаво и забавно,е....тези дни е мааалко по-спокойно с купоните,но все пак...ЛЯТО Е!!!Аз съм Еми от Варна [smilie25]
 Re:
Дата:   12-09-09 16:12

[smilie25]Привет на новите цветарки/и! Тук е мястото,където можете да се представите и да научите повче и за нас![smilie24]

Re:
Автор: nikolova47 
Дата:   12-09-09 20:41

Здравейте съфорумци, приятно ми е да се представя, казвам се Жечка Николова и съм от гр. Средец, обл. Бургас[beer] [smilie19] [beer] [smilie19] [beer]
Автор: svd_6 
Дата:   12-09-09 20:44

Здравейте всички малки ,големи и още по- големи цветенца

Казвам се Светла на 46г. от София омъжена с две деца.

Сайта е прекрасен освен полезната информация за цветята ,надявам се да намеря и много приятели [smile]
 Re:
Автор: cimengozlu 
Дата:   12-09-09 21:01

здравейте на всички и аз съм от Бургаски област
 Re:
Дата:   12-09-09 21:28

cimengozlu ако обичаш представи се от кой град или село си от Бургаска област[smilie25] [smilie18] [smilie19] [smilie25] [smilie18] [smilie19]
 Re:
Дата:   12-09-09 21:59

здравей Светле добре дошла сред нас, аз съм Юлия приятно ми е.

Публикацията е редактирана (12-09-09 22:00)
 Re:
Дата:   13-09-09 15:20

[smilie25] Добре дошли Светле и Жечка!!![smilie24] [smilie24] [smilie24] Тук е хубаво,дано ви харесва![smilie25] [smilie25] [smilie25]

Re:
Дата:   13-09-09 18:15

Добре дошли на всички новички надяваме се да ви хареса и да станем приятели.Питайте за всичко което ви интересува за отглеждането на нашите любими цветенца пари не взимаме само някой друг резник от това онова ха ха ха [smilie19]

Re:
Автор: svetla2009 
Дата:   13-09-09 19:21

Здравейте!
Малко в обратен ред.
Аз съм една от новите в пловдивската група. Казвам се Светла. Омъжена, с две деца. Радвам се, че съм сред Вас![smile]
 Re:
Дата:   13-09-09 20:16

[smilie24]Привет Светле,хубаво е на срещите,нали???[smilie25]

Re:
Автор: кунди 
Дата:   13-09-09 20:35

Привет и от мен за всички нови съфорумци![smilie24]
 Re:
Автор: svetla2009 
Дата:   13-09-09 21:08

http://best-image.ucoz.ru/_ph/67/241604375.gif
Благодаря на всички за топлото посрещане!

Re:
Дата:   14-09-09 18:07

БЛАГОДАРЯ ЧЕ МИ ПРИЕХТЕ НЕ КА БОЖИЯТА БЛАГОСЛОВИЯ Е НАД ВАС
 Re:
Дата:   14-09-09 19:54

Здравей,Юлия
 Re:
Дата:   14-09-09 20:00

Здравей ,Бадемче и на мен ми е приятно
Толкова много цветя има тук ,че може и да се затрудня със запомнянето на всички имена ,а пък като дойде цветница мале ще искам жокер[smilie5]
Автор: toni76 
Дата:   14-09-09 21:48

Привет на всички. Аз съм Тони,на 33години, семейна, живея в София и много скоро ще имам нужда от Вашата помощ [smilie25]
Дата:   15-09-09 18:51

Здравейте,на всички цветенца.Аз съм Донка от Лясковец.Не ви се представих веднага а направо се гмурнах в морето от толкова много красота събрана на едно място,затова ви се извинявам най-искренно.igabeva написа:

> [smile] Каня новите съфорумци да се представят в тази тема с
> няколко изречения.
> Казвам се Илиана , от Пловдив съм , на 52 години , семейна
> .[smilie25]
>

>
> Публикацията е редактирана (28-07-09 20:30)
 Re:
Автор: zuza2003 
Дата:   17-09-09 17:17

здравейте и от мен .Аз съм Даниела от Габрово на 30 год. съм семейна с 2 деца[smile] [smile] [smile]
 Re:
Дата:   17-09-09 22:34

[smilie25] Привет Даниела! Много си млада,а вече си свършила две прекрасни,важни неща - децата ти!!!Дано с нас ти е приятно! Еми от Варна.[smilie25]Привет и на теб Дони,надявам се тук да ти хареса!!![smilie24] [smilie24] [smilie24]И на теб Тони здравей,дано се радваме заедно!!![smilie18]

Публикацията е редактирана (17-09-09 22:41)
Автор: maria0422 
Дата:   17-09-09 23:01

privet kazvam se maria ot dobri4 semeina imam dete na 6 godini kazva sa polina mnogo mi priqtno da sam sred vas
 Re:
Дата:   17-09-09 23:17

[smilie25] Добре дошла сред нас,Мария! Дано тук ти е приятно!!![smilie24]

Re:
Автор: maria0422 
Дата:   18-09-09 16:01

mersi[smilie24]
 Re:
Дата:   18-09-09 23:21

Добре дошла Мария.Радвам се че си от Добрич.Аз съм Вили 35 години живея във Варна но съм от Добрич.
 Re:
Дата:   19-09-09 22:15

Здравейте всички новички цветолюбки радвам се че сте сред нас нека любовта към красотата ни събира и обединява!
 Re:
Автор: kristinas 
Дата:   22-09-09 22:58

Здравейте!!![smile] Тук съм по вина на Надето, тя ми каза за този прекрасен форум и ето ме!!![smilie3] Казвам се Кристина, от Пловдив съм, на 27 години, работя като застраховател, имам 2 деца - момиче и момче... [smilie8]
Автор: Julie 
Дата:   23-09-09 16:00

Здравейте и от мен, Юлето от Лом, с някои от вас вече се познаваме, радвам се, че съм тук[smilie25]
 Re:
Автор: elito77 
Дата:   23-09-09 16:21

Привет на всички
 Re:
Автор: кунди 
Дата:   23-09-09 19:19

Привет и от мен на новите съфорумци![smilie24]
Автор: neti68 
Дата:   24-09-09 23:23

Аз съм Недка-Нети от гр.Бяла на 41 години,омъжена син на 20години и обичам много цветята,икони,природата и домашни любимци.Добре дошли на всички нови,аз съм от 4месеца в този сайт и е много прекрасно тук.http://best-image.ucoz.ru/_ph/25/343817097.gif
 Re:
Дата:   24-09-09 23:55

[smilie25]Привет на новодошлите!Доно сме заедно по-дълго![smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: marisveta 
Дата:   25-09-09 15:01

Здравейте и от мен.
Аз съм Мари от Ямбол,но от една година живея във Варна.
Тук в сайта съм от скоро,но много ми харесва.Ще се радвам да се запознаем.

Публикацията е редактирана (25-09-09 19:53)
 да се запознаем
Автор: бибинка 
Дата:   25-09-09 15:40

аз съм Данчето Здравкова от София
моето хоби и непреодолима страст са цветята
обичам да ръкоделствам плета на една и две куки бродирам икебани композиции от сухи
цветя фигурки от корени и клони и въобще
всичко свързано с природата. имам и селска къща където имам много цветя.
приятно ми е да гледам цялата красота,която
показвате и да се запозная с Вас.
 Re:
Автор: vanq_29 
Дата:   25-09-09 16:12

Здравейте! Аз съм отдавна в сайта,но също така и много отдавна не съм имала време да влизам в тук за което много съжалявам защото тук е много приятно [smile] За тези който не ме познават приятно ми е аз съм Ваня на 33г. от Стряма.
 Re:
Дата:   25-09-09 16:22

Здравейте на всички новодощли, сигурна съм че ще ви хареса. Добре дошла на Мари във Варна надявам се на следващата среща да се видим лично[smilie19]
 Re:
Автор: talasam 
Дата:   25-09-09 17:49

Привет на новите цветенца, радвам се , че нашето семейство се увеличава.[smile] Тук ще си прекарате страхотно.[smilie25] [smilie25] [smilie25]
 Re:
Дата:   25-09-09 22:56

[smilie25] Добре дошли на всички нови цветенца!Мари,имаме сбирки в темата "Хайде Варна" следи за срещи,добре си дошла!Данче,и софиянки се организират![smilie24] Еми - Варна [beer]

Re:
Дата:   20-10-09 20:59

Нови цветенца предсавете се..тук е мястото да се запознаем[smile] [smile]
Автор: despinald 
Дата:   21-10-09 08:35

ЗДРАВЕЙТИ КАЗВАМ СЕ ДЕСПИНА И СЪМ ОТ БУРГАС.ОМЪЖЕНА СЪМ ИМАМ ДЕТЕ НА ТРИ ГОДИНКИ.РАБОТЯ НО В МОМЕНТА СЪМ В ОТПУСК[]
 Re:
Автор: rusowelka 
Дата:   21-10-09 08:40

Здравей Деспина добре дошла в нашето семейство,надявам се да се чустваш добре тук.Аз съм Таня от Варна[smilie24]
Автор: despinald 
Дата:   21-10-09 10:26

ОТ СКОРО СЪМ В САЙТА И НЕЗНАМ КОГА СИ ПИШЕТЕ[smile]
 Re:
Автор: petia_d 
Дата:   21-10-09 13:39

Здравейте.Много ми е приятно че попаднах в този сайт.Казвам се Петя на 61г.от Ботевград.Може би съм най-възрастна от всички.
 Re:
Автор: jivkatodorova 
Дата:   21-10-09 17:01

Здравейте!Възрастта няма значение [smilie3] важна е любовта към цветята

Автор: niki_671 
Дата:   21-10-09 19:53

здравейте аз съм от панагюрище много ми харесва саита но бих искала да си пишем а незнам как
Автор: ianos68 
Дата:   21-10-09 20:13

Здравейте аз съм Соня и съм от Нови Искър. Случайно отворих тизи сайт, и останах очарована от всички тези красоти които са тук. И аз се регистрирах. Преглеждайки снимките и коментарите останах с впечатление че сте приятели помеждуси ще се радвам ако и мен ме включите във вашата група.

Публикацията е редактирана (21-10-09 20:16)
 Re:
Дата:   21-10-09 20:16

[smilie25] Добре дошли на всички нови цветолюбиви!!!niki_671 както сега си влязла във форума,има най-различни теми,нали? Така,избираш си тема,кликваш на "край",влизаш и виждаш последните мнения.Ако искаш се включваш с коментар!Най-горните теми са последно посетени.Това е.[smilie24] Приятно ми е: Еми - Варна [smilie25]

Re:
Дата:   21-10-09 20:31

[smilie25] Добре дошла и на теб Соня,дано ти хареса сред нас!!![smilie25]
 Re:
Автор: kapinka 
Дата:   21-10-09 21:03

Привет на всички нови момичета!Соня аз съм от Своге и често ходя до Нови Искър.Петя и твоят град посещавам често,сина ми е студент там.
 Re:
Автор: Норита 
Дата:   22-10-09 00:27

Добре дошли на всички нови в прекрасния сайт -;За дома!!! Надявам се ,тук сред нас, да си прекарате приятно времето,аз мисля ,че ще е така ,но вие сами ще, разберете това !!! Успех с цветята![smilie25] [smilie18] [smilie25]
 Re:
Дата:   22-10-09 05:21

Здравейте,на всички цветенца.[smile] [smile] [smile]
 Re:
Дата:   22-10-09 10:10

Привет на всички нови цветенца.Тук ще се чуствате много добре сайта е страхотен и хората са много готини.Аз съм Веси и ми е много приятно да ви познавам всички вас.[smile] [smilie25]

Re:
Автор: ianos68 
Дата:   22-10-09 12:12

Благодаря на всички за радушното посрещане. Няма ден в кото да не влизам по няколко пъти в сайта за да се наслаждавам на красотите които се публикуват тук.
 Re:
Дата:   22-10-09 13:31

Благодаря мили цветенца за хубавото посрещане.Повече от месец аз влизам в този сайт и се чувствам прекрасно сред тази красота.Радвам се че попаднах тук.[smile]
 Re:
Автор: danaila75 
Дата:   22-10-09 13:32

привет на всички и аз съм така.Имам ли малко свободно време и съм при вас
Автор: viktori169 
Дата:   23-10-09 18:17

Привет! Аз съм Зорка от Пловдив.Обичам цветята и ще се радвам да обменяме идеи . Тук и в skype съм viktori169 Ще се радвам на по-близки контакти с всички приятели от форума. [smile]
 Re:
Автор: El4eto76 
Дата:   24-10-09 20:29

Добре дошли,мили момичета! Правилно сте разбрали, че всички ние сме като едно голямо семейство.Въпреки, че в последно време не мога да посещавам сайта често, се радвам, че съм част от вас! Приятно ми е - Елица от Шумен![smile] [smilie24]
 Re:
Автор: dari-na 
Дата:   26-10-09 11:23

Здравейте,мили момичета.От дълго време разглеждам вашите красоти и най-накрая реших да се включа.Аз съм Дари от София,на 37год.,омъжена с две деца-дама на 19 и младеж на 14 год.Изключително красиво е при вас и ще се радвам да съм част от тази феерия.Скоро ще кача мои снимки.Пожелавам ви всичко най-добро.
 Re:
Дата:   26-10-09 16:36

[smilie24] ПРИВЕТ НА НОВОДОШЛИТЕ ЦВЕТЕНЦА!!![smilie25] ЕМИ - ВАРНА [smilie25]

Re:
Автор: liljana 
Дата:   26-10-09 18:39

Поздравче,Лиляна-Пловдив[smilie6]

Re:
Дата:   27-10-09 09:59

Еми,Лили благодаря за радушното посрещане,желая ви здраве.[smilie24]
 Re:
Дата:   28-10-09 00:39

Добе дошли на всички нови цветенца в нашия прекрасен сайт! Елеонора от Пловдив![smilie18]
 Re:
Дата:   28-10-09 00:40

Добре дошли на всички нови цветенца в нашия прекрасен сайт! Елеонора от Пловдив![smilie18]
 Re:
Дата:   28-10-09 11:01

[smilie24] Благодаря за гостоприемството Ели.
Автор: valka... 
Дата:   28-10-09 11:18

казвам се Валка на 57 год София обичам да се забавлявам , да рисувам, да чета за цветя.омъжена.
Дата:   28-10-09 11:35

трудно се справям, така се казвам Валка на 57 год.семейна от София.обичам цветятя и затова съм тук, вярвам ще намеря нови прииятели!!!
 Re:
Автор: iana-k 
Дата:   28-10-09 16:55

Добре дошла Валка! Със сигурност ще намериш много нови приятели[smilie25]
 Re:
Дата:   28-10-09 21:02

здравей jana-k радвам се че ми отговори.Пожелавам ти лека вечер![smile]
 Re:
Дата:   29-10-09 00:25

Добре дошла ,Валка!!![smilie25] Радвам се, че си сред нас!!!
Дата:   29-10-09 12:27

[smilie7] ето тоова съм аз Валка на 57 София, обичам ви
Дата:   29-10-09 12:29

[smilie7]
 Re:
Дата:   31-10-09 21:45

[smilie25]Привет Валка,добре дошла![smilie25] Еми-Вана[smilie25]

Re:
Дата:   10-11-09 17:41

[smilie25] Привет,ако има някой,който иска да се представи и не го е направил...МОЛЯ,това е мястото![smilie24]

Re:
Дата:   10-11-09 21:32

Здравейте,аз съм Петя от Ботевград.От доста време съм сред вас и много съм доволна,че съм и аз в този сайт.Но имам проблем.Моля помагайте!Винаги съм искала да поздравя рожденници,но не зная как да кача картинка.Направих няколко неуспешни опита и се отказах.Благодаря предварително!
 Re:
Автор: elia78 
Дата:   10-11-09 22:13

Здравей,Петя и Добре дошла сред нас!
Относно питането за картинките съм обяснила как става качването им в темата"Благодаря".Като тези,които ние качваме с цветя,кафета и други аз лично ги търся като напиша в Гугъл:анимирани картинки,снимки и ти излизат много сайтове.Там вече търсиш и си избираш.
И тъй като Ботевград е близо до София,ако имаш желание за среща следи темата"Хайде и София" и заповядай да се запознаем лично.[smile]
 Re:
Дата:   13-11-09 23:02

Здравей Петя ,добре дошла при нас ,радвам се че се увеличаваме с всеки изминат ден !При нас е прекрасно ,успех ти желая и красиви цветя!! Аз съм Елеонора от гр.Пловдив!
 Re:
Дата:   14-11-09 10:30

Много ви благодаря момичета за топлите думи.При вас е толкова хубаво!Винаги когато е свободен съм на компютъра.Желая на всички хубав ден!Прекрасни сте!
 Re:
Автор: novastz 
Дата:   21-11-09 22:27

Здравейте и от мен ! Казвам се Виолета на 45 години от Стара Загора. От скоро влизам в този сайт и се надявам да намеря приятели сред вас!
 Re:
Автор: julka 
Дата:   21-11-09 22:42

Добре дошла Виолета!Със сигурност ще намериш приятели,поне аз намерих много такива!
Пожелавам ти приятно прекарване тук и очакваме снимки!
 Re:
Автор: moka 
Дата:   21-11-09 23:01

Добре дошла,Вили!Аз съм Галя от Добрич и се радвам,че се присъедини към нас,цветарките![smilie24]

Re:
Дата:   22-11-09 09:06

[smilie25] Привет Вили,дано ни е приятно заедно!!![smilie24]

Re:
Дата:   22-11-09 11:58

здравей Вили!!1 добре дошла!!![smile]
 Re:
Автор: silviaslav4eva 
Дата:   22-11-09 11:04

Здравейте на всички цветарки,казвам се Силвия на 40 год.от гр.В.Търново.Отдавна посещавам сайта ,но скоро се регистрирах.Надявам се да си бъдем полезни а и да намеря нови приятели сред вас.
 Re:
Автор: janka57 
Дата:   22-11-09 11:54

Добре дошла Силве!Надявам се да ти хареса тук,а колкото до приятели - имаш ги!Аз съм Янка от Ловеч.
 Re:
Дата:   22-11-09 12:22

Добре дошли момичета!И аз съм сравнително отскоро,но тук ще намерите чудесни приятели.

Re:
Дата:   22-11-09 12:55

здравей Петя от Ботевград, добре дошла при нас!!

Публикацията е редактирана (22-11-09 13:00)
 Re:
Дата:   22-11-09 14:59

Благодаря на всички за топлия прием! Снимки ще ви пусна, по късно защото в момента пиша от друг компютър.Желая ви приятен ден!
 Re:
Дата:   23-11-09 01:32

Добре дошли на Виолета и Силвия ,надявам се да си прекарате времато чудесно сред нас ,тук настина има прекрасни хора и добри приятели!!!Аз, поне намерих много приятели и не съжалявам че съм тук в този прекрасен сайт,не обръщам внимание на тези който се чудят какво да напишат и с какво да се заядат,даже им се чудя на акъла!!![smilie11]
 Re:
Дата:   23-11-09 10:05

Норита,да знаеш колко си права!....
 Re:
Дата:   23-11-09 13:41

Благодаря Норита!
Да ти кажа навсякъде има хора , които се заяждат. Може би затова се регистрират.Но не се тревожи , тук съм за да намеря приятели , а не да си хабя нервите.
Радвам се, че има все пак приятни хора с които да си говориш. Приятен ден на всички !
 Re:
Автор: ida_ili64 
Дата:   23-11-09 14:21

Да си призная,съм за бой[smilie2] ,не пиша в тази тема почти никога(както и не давам оценка на цветята ви,не ми се сърдете,такава съм),поглеждам само за нови имена...Та така съм влязла,и съм се и разписала,да пожелая поне на всички "новодомци" добре дошли и забавни мигове тук!И един положителен човек да срещнете, когото да можете да назовете"приятел"-пак е много,пожелавам ви го от сърце[smile] [smile] [smile]

Нори,ако бях прочела по-рано последното ти мнение,сигурно щях да се въздаржа от едно мое[smilie8]
Поздрави за теб![smile]
 Re:
Дата:   23-11-09 17:16

здравей Силве от Велико Търново, аз съм Валка от София, радвам се че си сред нас.

Re:
Автор: silviaslav4eva 
Дата:   24-11-09 11:30

Благодаря за топлото посрещане,сега чуството е по различно,благодаря ви от сърце
 Re:
Дата:   24-11-09 11:49

Привет на новите цветенца.Добре дошли в света на красотата.Тук ще прекарате чудесно времето си и ще намерите добри приятели.Аз намерих тук добри приятели и много добри хора.

Re:
Дата:   24-11-09 11:54

[smilie25] Добре дошли на новите цветарки,дано намерите другарки![smilie18] [smilie18] [smilie18] Еми - Варна[smilie25]
 Re:
Дата:   25-11-09 08:30

Привет на новите цветенца.Добре дошли на всички надявам се де намерите всичко каквото ви интересува и да се чуствате приятно сред нас[smile]
 Re:
Автор: linka73 
Дата:   27-11-09 18:16

Явно съм закъсняла, но съм съвсем прясна. Здравейте, казвам се Виделина на 36 год.Имам две момчета- на 9 год и на 2,5мес.От Русе съм и се радвам, че май не съм единствена. [smile]
 Re:
Автор: nehi 
Дата:   29-11-09 22:42

здравей милаВиделина добре дошла при нас аз също съм от русе и два пъти си правехме събиране надявам се и ти да дойдеш на следващото тук е много готено и хубаво надявам се да ти хареса
 Re:
Автор: galiyana 
Дата:   01-12-09 23:55

здравейте момичета казвам се Яна на 28г.от гр.Сливен имам момченце на 2 годинки.
 Re:
Дата:   02-12-09 00:00

[smilie25] ДОБРЕ ДОШЛИ МОМИЧЕТА,РАДВАМ СЕ,ЧЕ СТЕ НИ НАМЕРИЛИ,ДАНО ВИ Е ДОБРЕ "У ДОМА"...[smilie18] [smilie24] [smilie19] ЕМИ - ВАРНА

Re:
Автор: TALASAM 
Дата:   02-12-09 09:39

Добре дошли на новите попълнения в нашето голямо семейство.[smile] Надявам се, че ще се чувствате прекрасно.[smilie18]
Аз съм Калина от Сливен.[smilie25] [smilie25] [smilie25]
 Re:
Автор: katiusha 
Дата:   02-12-09 14:06

Здравейте !!! Нова съм във форума и затова нека първо се представя [smile] Казвам се Екатерина на 24 години от Плевен. От около 5 години се занимавам с градински цветя , а от близо 2 със стайни. Всичките ме радват еднакво. Радвам се че съм тук сред вас и че ще мога да споделя радостта си с вас !!!
 Re:
Автор: valentinikola 
Дата:   02-12-09 14:07

Здрвавей и добре дошла Кети!!![smilie19]Аз съм Ваня от Пловдив.

Публикацията е редактирана (02-12-09 14:40)
 Re:
Дата:   02-12-09 14:21

Добре дошли на всички нови,цветенца!!!
 Re:
Дата:   02-12-09 14:25

Re:
Дата:   02-12-09 14:30

Добре дошли на новите цветенца

Re:
Дата:   02-12-09 23:29

Здравейте нови цветенца и добре дошли!!
 Re:
Дата:   02-12-09 23:50

[smilie25]СЪРДЕЧЕН ПРИВЕТ МОМИЧЕТА!!![smilie25]
 Re:
Автор: danika 
Дата:   19-02-11 20:47

Здравейте,казвам се Дани,семейна съм,имам две деца и покрай грижите за децата си отглеждам и цветя.С интерес ви чета и съм впечатлена от уменията ви[smile]
 Re:
Дата:   19-02-11 21:05

Привет Дани,добре дошла[smilie24] !!!Ще споделяме опит[smile] !!От кой град си?

Re:
Дата:   19-02-11 21:07

от Пловдив
 Re:
Дата:   19-02-11 21:09

Какви цветенца гледаш[smile] -можеш да качиш снимки в галерията[smilie24] [smile] !

Re:
Автор: Лиляна 
Дата:   19-02-11 21:13

Добре дошла Дани![smilie24]
Пловдив[smilie25]с ново попълнение[smilie5]

Re:
Дата:   19-02-11 21:14

Ще им направя фото и ще ги кача,повече ме радват стайните-няколко драцени,маранти ,дифенбахия,стрелиция и др.
 Re:
Дата:   19-02-11 21:20

Супер-аз съм фен на сентполиите[smile] [smilie24] !!

Автор: naaddia 
Дата:   21-02-11 13:35

Здравейте,аз съм надето от пловдив.семейна съм,на 28г.
 Re:
Автор: Елинка 
Дата:   21-02-11 14:00

Добре дошли на всички нови цветенца !!![smilie3]
Автор: do4ka 
Дата:   24-02-11 14:11

Публикацията е редактирана (25-02-11 09:47)
 Re:
Автор: anitka78 
Дата:   24-02-11 14:14

Добре дошла Еве,приятно ми е аз съм Ани от Перник.
Автор: do4ka 
Дата:   24-02-11 14:31

Здравейте, казвам се Ева на 42 години съм от София. Омъжена с едно дете което вече малко мъжле на 20г.ще стане тази година.Обичам мноооого цветята,животните и колите(БМВ)
 Re:
Автор: Джижи 
Дата:   11-03-11 10:20

Здравейте момичета!
Аз съм Теменужка и съм от гр.Опака.Отдавна съм регистрирана тук ,но сега реших да се представя.На 46 г. омъжена с едно дете дъщеря на 24 год. живее в Плевен.Не съм баба още![smilie3] Живея в къща с голям двор и градинка.
Много ми харесва ,че намерих среда където мога да попитам за всичко което ме вълнува![smile]

Автор: stelqna 
Дата:   12-03-11 11:34

ЗДРАВЕИТЕ КАЗВАМ СЕ СТЕЛЯНА НА 23 САМ ОТ КАРЛОВО И ТИПАРВА НАВЛИЗАМ В ЦВЕТАРСТВОТО МОЛЯ ВИ ДА МЕ НАПАТСВАТЕ КАКВИ ЦВЕТЯ ДА ЗАСАДА НА БАЛКОНА[smile] [smile] [smile]
 Re:
Автор: miki71 
Дата:   12-03-11 11:40

[smile] Привет на всички новодощли![smile] Радвам се,че клуба на цветята се увеличава! Аз съм Милена от Бургас и ми е много приятно![smilie3]
 Re:
Автор: marianai64 
Дата:   12-03-11 11:53

Привет на новите Цветлета!Казвам се Мариана и съм от Троян[smilie24] Аз нямам богата колекция ,но пък в сайта намерих много добри приятели, получавам много ценни съвети и това е второто ми семейство.Благодаря Ви милички,че сте добри и отзивчиви!!!
 Re:
Автор: Ivanov57 
Дата:   03-07-11 22:21

Добре дошли на всички нови цветенца !!![smilie3]
 Re:
Автор: miravictory 
Дата:   04-07-11 12:41

Поздрав и от мен към всички новорегистрирани цветеца! Добре дошли в този прекрасен сайт! :))
 Re:
Дата:   04-07-11 20:40

Добре дошли на всички нови цветенца в сайта!Всичко с което ни се представяте е повече от отлично.Представете ни се с по няколко думи,моля Ви!
 Re:
Дата:   05-07-11 10:29

Добре дошли и от мен!Тук ще срещнете много приятели.
Автор: xemen 
Дата:   18-07-11 13:56

zdravei kazvam se Radoslava i mnogo mi haresa kotenceto privle4e mi vnimanieto jelaq da [cool] undefined[cool] undefined[cool] undefined[cool] undefinedse zapoznaem
Автор: Наталка 
Дата:   01-08-11 18:50

Здравейте, казвам се Наталия от Варна, на 47 години, омъжена със син на 25. От доста време ви се радвам и сега се самопоканих при вас
 Re:
Автор: ilimili 
Дата:   02-08-11 08:43

Ами...Добре дошла,Натали!
 Re:
Дата:   02-08-11 11:02

Здравейте xemen и Наталка и от мен! ДОБРЕ ДОШЛИ в този прекрасен сайт! :))
 Re:
Автор: Наталка 
Дата:   02-08-11 16:54

Благодаря за посрещането!!!!
Автор: grafa49 
Дата:   04-08-11 17:10

текст Здравейте.Аз съм Недялко от Пловдив, но живея в Силистра.Учител съм ,но се занимавам от дълги години с производство на рози.Ще се радвам да ви бъда полезен с това което произвеждам. www.gradinanarozata.com
Автор: grafa49 
Дата:   04-08-11 18:13

Здравейте.Аз съм Вили от Силистра.Адвокат съм и в свободното си време помагам на съпруга си, който произвежда рози.Нашата визитка е: www.gradinanarozata.com. Пожелавам Ви пълен с изненади ден.
 Re:
Дата:   05-08-11 15:12

Здравейте grafa49 - Недялко и Вили! Добре дошли! Имате много красиви рози, поздравления!
 Re:
Дата:   11-01-13 14:16

Виждат ми се нови хора в сайта,ако е така моля представете се.Предварително ви благодаря.[smile]
 Re:
Автор: ilenka 
Дата:   24-01-13 15:56

Здравейте на всички!
Моето име е Елена, от Шумен съм и от ония ден на 24 години :D
Хоби ми е изкуството, учих за еколог и в този ред на мисли, радост ми доставят растенията, животните и като цяло всичко заобикалящо ме.
Редовно разглеждам галерията и вашите снимки ме карат да се усмихвам.
Радвайте се на малките неща!!! :)
 Re:
Дата:   24-01-13 17:02

Добре дошла![smile]

Re:
Автор: flora_07 
Дата:   02-09-13 09:18

Здравейте нови Цветолюбки!Може би ще се представите тук.
Предварително благодаря.
 Re:
Автор: kristinasmailkova 
Дата:   01-12-13 22:19

здр.аз съм кристина и много обичам цветята имам всякакви но може и още[smilie3]
 Re:
Автор: chachaka 
Дата:   02-12-13 11:48

Аз не съм нова,но досега не съм се представела тук.Казвам се Красимира на 51 години от София Имам двама пораснали синове и внучка на 2 годинки.Хобито ми са цветята.Градински балконски и екзотика.
Радвам се че го има този сайт.Тук човек може да получи много ценна информация и помощ за всичко свързано с цветята.Да подари или размени някое цвете.
Пожелавам на всички весело изкарване на наближаващите празници!
 Re:
Автор: densii 
Дата:   04-12-13 12:25

ЕХАААААА да се раздвижи малко .Добре дошла .[smilie24]
 Re:
Автор: TaniaDimova 
Дата:   05-05-14 15:43

здравейте, от град Търговище съм , на 37 години, омъжена. Сега се направих регистрация в този сайт.Много обичам цветята.
 Всички форуми  |  Всички теми  |  Дървовиден изглед   << По-нова тема |  |  | По-стара тема >> 

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »

Материалите в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без посочване на източника е незаконно.
Copyright © 2023 www.zadoma.com. Всички права запазени.

Станете почитател на ЗаДома във Facebook