|
Автор: бадема
Дата: 10-04-09 23:54
Хайде Варна!!!Май вече е време да се съберем Какво ще кажете около края на април? Понеже идват хубави празници,да го направим на 10,05 /неделя/давайте идеи и за часа![[smilie24]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley24.gif)
Публикацията е редактирана (11-04-09 23:45)
|
|
Отговори на това съобщение
|
|
Автор: ida_ili64
Дата: 11-04-09 00:33
Ще се съобразите според възможностите си !Ама и аз искам на срещааааааа! Като си дойда ,пак да се организирате,ей!И Варна,и Пловдив!
|
|
|
|
Автор: kaka_galia
Дата: 11-04-09 01:34
ех за жалост не мога да огрея и двете срещи :( Но като дойда във Варна пак може да се съберете , заради мен :) колко му да хапнем по една торта я в Крамер, я в Неделя :)
|
|
|
|
Дата: 11-04-09 11:09
Mомичета,добре дошли сте всички! Понеже идват празници,какво ще кажите за дата 10.05.неделя? Споделете,моля!
|
|
|
|
Автор: eyes_blue
Дата: 11-04-09 18:25
Сестра ми живее във Варна.Гостувам и от време на време.Стига гостуването ми да съвпадне с една такава среща,ще дойда с голямо удоволствие.
|
|
|
|
Дата: 14-04-09 20:39
Момичета,Радвам се,че ще можем да си направим купонче Предлагам на 10.05.неделя в 16.00ч. да се чакаме пред сладкарница "Неделя",кояте е до ВИНС-а.Ако някой не знае къде е,питайте - ще се разберем!!!
|
|
|
|
Дата: 14-04-09 21:25
Може и 14ч.Аз само предлагам,ще се съобразим с предложенията.Аз например не мога до 12,защото в събота и неделя имам представления.Нека всеки си каже
|
|
|
|
Автор: reddevil
Дата: 15-04-09 01:23
ще се опитам и аз да доида на тази среща но все още незнам графика с смените за неделите понеже се редуваме на мисля че ще се измисли нещо обещавам всичко възможно ще направя да дойда и да се запозная с всички ви лично
|
|
|
|
Дата: 15-04-09 14:42
Добре,нека обявим 14ч. за срещата!Вече имаше няколко предложения за този час Удобно ли ви е?Но нека си остане пред сладкарница "Неделя" до ВИНС-а!
|
|
|
|
Автор: eva70
Дата: 19-04-09 08:45
Здравейте на всички! Може ли и аз да се присъединя към вас и да дойда на срещата? Казвам се Адриана Димитрова,на 38 г. съм,от Варна. Доста време отсъствах,но отскоро съм пак редовно в сайта. Ще ми бъде много приятно!
|
|
|
|
Дата: 22-04-09 14:26
Привет на всички гларуси и чайки!!! Как отпразнувахте Великия ден?Адриана,добре дошла! Ще се радвам да се запознаем!В коя част на Варна живееш?Аз съм Еми,живея на "Ален мак",преди свободния.Работя в кукленния театър - актриса съм Хайде,готвим ли се за срещата???
|
|
|
|
Автор: tinastar
Дата: 22-04-09 15:49
Еми браво.Моите бивши шефчета живеят до спирката на Свободния,така че като си дойда след месец ще им направя едно гости и може да се срещнем,че аз с ориентирането във Варна съм скарана.Винаги казвам на кондукторите къде ще слизам и да ме предупредят.Аз знам Добрич все на крака,без такси,без автобус
|
|
|
|
Дата: 22-04-09 19:32
Знаеш ли от кога те чакам?Хайде другите,обадете се! Нали разбра кога и къде,в колко? Писах на някои съфорумки на лични,но не всички са писали тук.Радвам се,че ще се видим
|
|
|
|
Дата: 22-04-09 19:45
Да Дими,точно.Ако имаш връзка с нвкой от Варна,обади се!Хубаво е да сме повече,нали?Ти в кой раьон живееш?Аз съм Еми и съм до свободния
|
|
|
|
Дата: 23-04-09 08:26
Здравей,Еми! Благодаря!
Сега живея във Владиславово,но района около Ален мак ми е познат добре-работила съм там като администратор.
Здравей,Дими! Приятно ми е да се запознаем! Надявам се,че ще мога да дойда на срещата!
Поздрави от мен и за всички останали! :)
|
|
|
|
Автор: elisto
Дата: 24-04-09 11:50
Здравейте,момичета!Много се радвам,че организирате тази среща.Там съм!Как ще ви позная-ще носим цвете ли!
|
|
|
|
Автор: elisto
Дата: 24-04-09 15:29
Всъщност първо трябваше да се представя-казвам се Елена Стоянова, на 38г от Вана.Приятно ми е.Благодаря на Еми за поканата!
|
|
|
|
Автор: julka
Дата: 25-04-09 17:19
Еми,аз ще се опитам.Имам огромно желание и ако не ми мине котка път ще се запознаем лично.Е,аз съм те виждала и се надявам лесно да се ориентирам.Какво става с вас-няма ли да играете пак в Силистра?
|
|
|
|
Дата: 25-04-09 18:06
Здравей,Юле!Ще бъде супер ако можеш да дойдеш!!!Далечко е,но се надявам да успееш! Скоро нямам път към Силистра,играем във Варна на 30.04.
|
|
|
|
Автор: rositsa
Дата: 26-04-09 00:21
здравейте всички!!!здравей,Кали,здравей,Еми !благодаря ви ,че ми се обадихте,много ме зарадвахте.влизам рядко,защото сезона започва и все още не сме си организирали работното време.ще направя всичко възможно да дойда на срещата.
|
|
|
|
Автор: КалиД
Дата: 28-04-09 16:47
Роси,чакам с нетърпение да се видим!
Хайде,бандаааа,стягайте се !Дните се броят на пръсти![shtrak]
|
|
|
|
Автор: Sirena
Дата: 30-04-09 18:09
Много бих искала да дойда и да се запознаем, но у дома започнахме основен ремонт - от тавана до земята и просто не знам дали ще успея
|
|
|
|
Автор: mimi77
Дата: 02-05-09 10:43
здравеите варненки,искам да питам нещо и аз ,много харесвам папратите и ще се радвам ако някои има и ми даде малко да си захвана.Благодаря предварително .
|
|
|
|
Дата: 02-05-09 17:51
Здравейте,остава седмица до срещата!!! Ели,друг вариянт към сладкарницата е: от "Черно море" хотела като тръгнеш към ВИНСа, в дясно.Дано да е хубаво времето!!!
|
|
|
|
Дата: 08-05-09 16:44
Ехо,да не ме оставите самичка в неделя да се оглеждам пред сладкарницата като Гаврош??? Къде сте бе цветарки - варненки??? Ехоооооо!!!
|
|
|
|
Автор: erika
Дата: 08-05-09 18:08
Последно?Неделя-14 часа,сладкарница "Неделя" до ВИНС-а.
Така ли?
Пишете кой ще идва.Аз за сега-да.Ако има промяна ще пиша.
Не разбрах часът на срещата 14 ли остава?
|
|
|
|
Автор: КалиД
Дата: 08-05-09 18:15
Привет,момичета!
14ч остава,хайде всички на купон!
Ели,че няма да си сама,няма,ама....сладкарницата ще има ли толкова седящи места,че да ни побере... ![[smilie18]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley18.gif)
|
|
|
|
Дата: 08-05-09 18:36
Е,чак пък... Мисля да запазя маса от сутринта като отивам на работа и затова е хубаво да зная някаква примерна бройка Ако трябва ще затворим сладкарницата само за нас,ако не е достатъчно,ще сложат още маси...
|
|
|
|
Дата: 09-05-09 12:23
Ели и Кали,и двете сте потвърдили и сте от Девня.Ако искате оговорете се да пътувате заедно! Особенно ако някоя от вас е с кола.
|
|
|
|
Автор: elito77
Дата: 09-05-09 12:44
ами аз писах в лични на Кали ще патувам на 12 часа автобуса Еми ако имаш на сърце донеси ми клонче от клематис
|
|
|
|
Автор: julka
Дата: 09-05-09 13:38
Еми, както вече разбра от коментарите под снимките от снощи съм с гърлобол.Обаче вземам лекарства и ако утре ми е по-добре сме там(аз,reddevil i eca)!Стискайте палци да преборя вирусчето!
|
|
|
|
Автор: mimi77
Дата: 10-05-09 15:03
момичета,много съжалявам че не доидох ,но малкия снощи вдигна температура .Така и не успях се докопам до компа да ви пиша.дано следващия път се видим.ЧАО
|
|
|
|
Дата: 10-05-09 18:20
Милена,съжелявам за малкия и за това,че те нямаше. Много сме доволни и другия месец пак!!! И другите кито не успяха,следващия път да сте сред нас!!!
|
|
|
|
Автор: tinastar
Дата: 10-05-09 23:25
Момичета дано не ми мине котка път за да дойда на втората ви среща.Ще се прибирам идната седмица и ще ми бъде интересно да ви срещна.
|
|
|
|
Дата: 13-05-09 11:47
Здравейте на всички!
Съжалявам,че не успях да дойда на срещата момичета,но съм в Силистра все още. Надявам се на следващата да съм си във Варна!
Поздрави на всички ви!!!
|
|
|
|
Дата: 05-06-09 13:36
Привет на всички от Варна и региона!!! Каво ще кажете за една среща на 14.06 както си говорихме? Предлагам час 14.00 пред хотел "Черно море" и да поемем към морската градина, да потърсим местенце край морето??? Споделяйте!
|
|
|
|
Автор: flora_07
Дата: 05-06-09 15:13
Еми ще дойда ,но този път съм малко трудно подвижна,заради операция на крака и ми се щеше да е уточнено мястото,..... ако може.
Момичета,време е да разгледате албума ми и приемам на "Лични съобщения"заявки,които бих могла да изпълня.
Няма да имам възможност да нося всичко,което е в повече.Очаквам ви!
|
|
|
|
Дата: 05-06-09 15:27
Цветята ти са прекрасни Снежи,аз нямам поръчки,искам само ТИ да дойдеш!!!Пред хотела има пейки,ще се изчакаме там! Ако имаш друга идея - давай я!
|
|
|
|
Дата: 05-06-09 15:35
И аз съм таааааааааааааааааааааам!!!!!!!
Флора,ти къде живееш?
Аз ще съм с кола и ще те взема,не е проблем!Ще доведа и една млада кандидат -цветарка,дето си нямаше хал-хабер от цветя,ама сега си отглежда даже и две орхидейки(попогрешка)![[smilie3]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie3.gif)
Публикацията е редактирана (05-06-09 16:02)
|
|
|
|
Автор: vileto
Дата: 05-06-09 21:59
Бадемче, знаеш ли, че Варна ми е много по близо от Пловдив и страшно много ми се иска да дойда. Ще направя всичко възможно.![[smile]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie1.gif)
|
|
|
|
Автор: vileto
Дата: 06-06-09 19:21
Засега навих дъщеря си да дойде с мен. Остава мъжа ми, той човека все още не знае, но се надявам аз да "победя" в тази борба. Със сигурност ще има борба, ама се надявам да е лека а не тежка категория!![[smilie18]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley18.gif)
|
|
|
|
Автор: igabeva
Дата: 09-06-09 21:51
Емка, къде се загуби? Ще се събере тайфата.Не се отчайвай. Пусни по някое ЛС и ще ги пораздвижиш.Хайде , ела на женското парти в кокошарника....
|
|
|
|
Автор: kia
Дата: 10-06-09 12:53
Пийте по едно фрапе вместо мен!Много обичам Варна,имам планувано ходене на гости ,може би 20-21ви,обаче програмата ми е много натоварена-малкият ми син има обещана голяма дълга разходка на всички интересни места по случай завършването на учебната година.
|
|
|
|
Дата: 10-06-09 15:21
О,Гъбке при всички случаи ще ни е хубаво! Ще седнем до моренцето на рибета и бирки... пък нека ни е зле!!!
|
|
|
|
Автор: elia78
Дата: 10-06-09 15:28
Ехххх,морските сте си най-добре![[smilie18]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley18.gif) ![[smilie18]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley18.gif) .Много ми е домъчняло за Варна,морето и сините вълни,но пусто разстояние много е.
|
|
|
|
Автор: elia78
Дата: 10-06-09 15:52
Знам,знам,че има.Аз ще идвам във Варна през август,ако не ми мине котка път,така че ще се нарадвам на морето тогава
|
|
|
|
Дата: 11-06-09 00:45
Диде,става въпрос за 14.06 неделя от 14ч. пред хотел "Черно море" на пейките и ще слезем до морето!О.К?
|
|
|
|
Дата: 11-06-09 07:56
В "Годзила" ,която е на плажната алея или в "Аквариума"... Става ли?Правеха по-миналото лято и едно друго заведение,което ми хареса,но не му знам името...На мястото на конкурента на "Годзилата"...(забравих му името,пак бе италианско)
|
|
|
|
Автор: гола_вода
Дата: 11-06-09 09:31
ЗДРАВЕЙТЕ
ЛЕЛЕ КАК МИ СЕ ИДВА НА ТАЗИ СРЕЩА,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА ДА СЪМ ВЪВ ВАРНА,ЩЕ СЕ ПРИБЕРА СЛЕД 20 ЧАСА И МАЙ,МАЙ ЩЕ Е МНОГО КЪСНО.
|
|
|
|
Автор: igabeva
Дата: 12-06-09 20:48
Може да ми се отвори парашута за неделя да дойда , еййй Варна !!! Къде се скрихте?Последно къде да ви намеря , ако дойда? ![[smilie11]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smilie11.gif)
|
|
|
|
Автор: Норита
Дата: 12-06-09 20:51
Една почерпка ,специално за ВАРНА Хайде Варнаааааа, време не остана ,чакаме снимки и дано се съберете повечко цветенца ,взимайте пример от Ида ,вижте я ,дойде чак от Германия да ви види,а вие - еееееееее я не съ излагайте ,а се стегнете-МАЙНА!!!
|
|
|
|