|
Автор: Норита
Дата: 14-06-09 20:00
Хайде Варна ,чакамеее снимките,вие май сте уморени от приказки днес !!! Благодаря на Или,че ми е отворила снимката ,Юлия ,аз мога да качвам картинки,но днес бях на работа и бързах да стана от компа и затова ,нещо не се получи отварянето на картинката и Или е решила да я отвори ,ако небеше тя щях и сама да си я отворя!
|
|
Отговори на това съобщение
|
|
Автор: Julka
Дата: 14-06-09 21:41
Ееее,Или,точно за това говорех-наистина ще имат нужда от охлаждане!Ами че ,запалиха им се ушите и устите сигурно.А ако са танцували на плажа най-вероятно и крачетата.
|
|
|
|
Автор: ida_ili64
Дата: 14-06-09 22:52
Ехо,привет на всички!!! Аз съм Еми бадеми и съм заложник в компа на Ида!!! Стоим на двора сред розите и си прекарваме супер! Гъбке,жива съм и съм в супер настроение,днес срещата мина страхотно! Приятна вечер на всички приятели!!! ![[smilie21]](https://www.zadoma.com/forum/smileys/smiley21.gif)
|
|
|
|
Автор: Норита
Дата: 15-06-09 00:55
Юлия ,далеч съм от мисълта да се засегна ,така е прозвучало ,просто исках да ти кажа ,че днес бързах и затова не се е получило ,не съм се обидила ,радвам се че и ти вече можеш да качваш картинки!Чао! Ида и Еми ,направо ви завиждам (благородно )и си ви представям ,как сте седнали в градинката между красивите рози и си прекарвате една незабравима вечер! Прегръщам ви момимета ,страхотни сте!
|
|
|
|
Автор: flora_07
Дата: 15-06-09 11:46
Здравейте всички!
Много съжалявам, че не можах да дойда на срещата и не ми казвайте пак че не съм коцуз.Точно тогава ли трябваше да се възпали раната от операцията ,крака ми оттече и се наложи да пазя леглото.
Остава ми да се надявам при следващата среща всичко да е О'кей.Радвам се за вас че сте си изкарали чудесно.
|
|
|
|
Автор: бадема
Дата: 16-06-09 16:57
Привет на всички сладурчета и от мен!!! Ето ме отново вкъщи / имам предвит форума / Съжалявам, Юлия не си ни намерила,нищо на 12.07 пак неделя ще е следващата среща. Снеже,как е крака? Важно е здравето,оправяй се бързо!!!Поздрави на всички,до новата среща!!!
|
|
|
|
Автор: бадема
Дата: 08-07-09 14:33
ХАЙДЕ ЦВЕТАРКИ НА СРЕЩАТА!!! 12.07. НЕДЕЛЯ. АКО ИСКАТЕ,ПРЕДЛАГАМ ПРЕД ВХОДА НА МОРСКАТА ГРАДИНА,КАТО ЗАСТАНЕТЕ С ЛИЦЕ КЪМ МОРЕТО,ВЕДНАГА В ЛЯВО ИМА КАФЕНЕ /ПОД ФК - КЪДЕТО Е РЕСТОРАНТА/ СЪГЛАСНИ??? ЗА ЧАС ПРЕДЛАГАМ 16Ч.,ЧЕ ИНАЧЕ ГОЛЯМА ЖЕГА.
|
|
|
|
Автор: El4eto76
Дата: 11-07-09 14:49
Здравейте! За съжаление и този път ще минете без мен! Много моля да ми простите, не е нарочно! Понякога не можем да направим това, което ни се иска, но аз мисля, че това няма да е последната среща. Обещавам, че духом ще бъда с вас! Приятна среща!
|
|
|
За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
|
|